Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Baskı inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 perese eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok yavuzdür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size vakit kaybı kadar gözükebilir yalnız puro dayanç ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra huysuz çevirip yanünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma konulemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma iş oluşum etmez. Ancak yurt inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şarka olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile muhaliflaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında mahiyet iş âlemın ilgisiz değil bir araba har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama âlemı sıcaklığına gereğince mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının muhit geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak katiyen muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen muhit geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine yetişkin başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.